Startsidan Om mottagningen Om kiropraktik Behandling Friskare företag Bokning Kontaktinfo ditt besök vanliga besvär
Behandling

Gör mer än du kanske tror…
-Ökad funktion och prestation i såväl vardagsaktiviteter som i idrott.

Tillstånd som behandlas effektivt med kiropraktik är både akut smärta och mer långdragen värk, stelhet och spänningar i olika delar av kroppen. Då behandlingen ökar funktionen i leder och muskler, förbättras också prestationsförmågan.

Det är lättare att få ett snabbare resultat och att bli bättre om du kommer i god tid redan då du börjar märka av besvär som smärta och stelhet. Men även vid mer långdragna besvär kan du snabbt märka förbättring. Detta gäller även för dig som prövat andra behandlingsmetoder utan resultat, så ge inte upp utan att ha prövat behandling hos Stjernlöfs Kiropraktormottagning.

En god funktion i leder och muskler är en förutsättning för att du och din kropp ska fungera så bra som möjligt. Du kanske har nedsatt rörelse och prestationsförmåga av någon anledning, har arbetsrelaterade belastningsskador eller du är mer eller mindre aktiv utövare inom någon sport och har någon skada eller svaghet.

Behandlingen är individuellt utformad efter patienters olika behov och förutsättningar, men med det gemensamma syftet att återskapa en god funktion i kroppens leder och muskler.
Själva behandlingen utgörs av skonsamma handgrepp mot rörelsebegränsade leder, men även olika typer av muskulär behandling ingår, som exempelvis muskulär avslappning. Behandlingen kompletteras vid behov med träningsråd för att stärka försvagad muskulatur och därmed ta bort obalanser i kroppen, så att den är redo för att klara av de fysiska utmaningar du dagligen utsätts för.

Många faktorer påverkar hur många behandlingar som krävs. Exempelvis krävs ofta fler behandlingar om man gått med ett besvär under lång tid, än vid akuta smärttillstånd.

Kiropraktisk behandling ger dock generellt ofta mycket snabba resultat, redan efter ett fåtal behandlingar.

Minimera
David Stjernlöf/Leg. Kiropraktor - Tel: 076-219 13 53 - 019-250 900 - Beväringsgatan 16, 703 65 Örebro