Startsidan Om mottagningen Om kiropraktik Behandling Friskare företag Bokning Kontaktinfo ditt besök vanliga besvär
Ditt besök

Första besöket.

Vid första besöket får du i lugn och ro berätta om dina besvär. Under samtalet går vi också tillsammans igenom en hälsodeklaration och du får svara på olika frågor.
Detta är viktigt för att du ska få en så effektiv och säker behandling som möjligt.
Efter detta inledande samtal utförs en noggrann undersökning av dina muskler, leder och ditt nervsystem med olika tester.
När samtal och tester är utförda, och orsaken till besvären är klarlagda kan vi sedan tillsammans lägga upp en behandlingsplan. Det är viktigt att vi tillsammans är överens och att du får känna delaktighet och vara trygg i behandlingen.

Vid första besöket läggs mest vikt på att utreda orsakerna till dina besvär, men du får även behandling om inget hinder framkommer vid undersökningen.
Skulle det framkomma att du inte är lämpad att få kiropraktisk behandling får du givetvis hjälp med att få komma till annan lämplig vårdgivare.

Återbesök.
Vid återbesök utvärderas effekten av föregående behandling, och utifrån detta resultat fortsätter vi med ytterligare behandling enligt behandlingsplanen.
Du får även hjälp med bla. träningsråd som utgörs av enkla men effektiva övningar som du kan utföra i hemmet utan dyrbar utrustning. Detta i kombination med behandling leder till mer effektiva och långsiktiga resultat.

Antalet behandlingar som krävs är beroende på vilket sorts besvär och grundfysik du har. Därför varierar antalet behandlingar från person till person. Det krävs ofta fler behandlingar om du gått med besvären under en längre tid, än vid akuta smärttillstånd.
Kiropraktisk behandling ger dock generellt ofta mycket snabba resultat, redan efter ett fåtal behandlingar.
.
David Stjernlöf/Leg. Kiropraktor - Tel: 076-219 13 53 - 019-250 900 - Beväringsgatan 16, 703 65 Örebro