Startsidan Om mottagningen Om kiropraktik Behandling Friskare företag Bokning Kontaktinfo
Om mottagningen

Stjernlöfs Kiropraktormottagning ligger centralt på norr i Grenadjärstaden vid det gamla regementet i trivsamma lokaler. Adressen är Beväringsgatan 16, se kontaktinfo för karta.

Det finns också fri parkeringsplats i direkt anslutning till mottagningen, och vill man istället ta bussen stannar buss nr 21 vid grenadjärvallen intill mottagningen.

Mottagningen ägs och drivs av David Stjernlöf som är av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor, med en 5-årig utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan.

Utbildningen är anpassad för svensk hälso- och sjukvård. Legitimationen är en garanti för patientsäkerheten.

Stjernlöfs kiropraktormottagning har patient och ansvarsförsäkring och lyder under patientsäkerhetslagen, vilket innebär att du som patient kan känna dig trygg och säker på att få bästa tänkbara vård.


Mottagningen erbjuder effektiv kiropraktisk behandling för att hjälpa patienter till förbättrad hälsa vid olika störningar och smärttillstånd i leder och muskler, samt till att ge ett ökat välmående.

Behandlingen inkluderar även rådgivning gällande ergonomi, träning och rehabilitering.

Målsättningen är att du som patient i första hand ska få hjälp med dina problem genom att hitta grundorsaken till besvären för att på så sätt kunna få en bestående förbättring av din hälsa, och inte enbart vara en behandling av symtomen.

Minimera
David Stjernlöf/Leg. Kiropraktor - Tel: 076-219 13 53 - 019-250 900 - Beväringsgatan 16, 703 65 Örebro